Postpartum Massage

Alles in deze massage is gericht op het kalmeren van je zenuwstelsel & eren van je lichaam. Je hebt gedragen en geboorte gegeven, tegelijk vraagt de zorg voor je kindje(s) jouw energie en aandacht. 

Voeding & omhulling ontvangen in deze sensitieve fase van het moederschap is essentieel voor een optimaal herstel. Je mag in deze behandeling even helemaal ontvangen. Moeder de moeder, is mijn missie! 

Heb je interesse in een mama massage na je bevalling, maar voelt de Buik & Bekken Massage voor jou te intensief? Dan is deze zachte heilzame massage wellicht wat voor jou.

Wat kan je verwachten?

Een warme olie massage voor je rug, billen, onderbenen en voeten, met wanneer jij dat wenst, een zachte aanraking voor je buik.

In het afsluitende rebozo ritueel worden je hoofd, heupen en voeten stevig ingepakt door prachtige doeken. Ze zijn geweven door vrouwen in Mexico.

De vrouwen die je zijn voorgegaan ervaren in deze integratie fase oa ‘omhulling’ en ‘geborgenheid’.

Voorafgaand aan de massage neem ik voor jou de ruimte om met je af te stemmen. Zodat je werkelijk een sessie ontvangt die helemaal past bij waar je op dat moment naar verlangt.

Na de sessie krijg je een verwarmende kop thee.


Voor wie?

De Postpartum Massage is voor jou vanaf 6 weken na de geboorte van je kindje.


Tarieven

Korte sessie1 uur€88
Lange sessie 1,5 uur€108
Pakket 3 sessies1 uur€280

Waar en wanneer kan je terecht?

Mijn beschikbaarheid in 2023, is op maandag en vrijdag ochtend. Wil je op de wachtlijst voor een andere moment in de week? Laat het me weten door te mailen naar susannekiemel@gmail.com

Locatie: Bomenbuurt Den Haag

Je ontvangt alle details in je bevestiging per mail.


Deze sessies zijn niet geschikt wanneer je ondersteuning nodig hebt op het gebied van postnatale depressie en persoonlijkheidsproblematiek. Mocht tijdens een traject alsnog blijken dat er sprake is van 1 van bovenstaande situaties, zal ik je alsnog doorverwijzen naar de huisarts, die kan met jou meedenken.