Mama Tempel Massage

Voeding voor jou = bedding voor je gezin

Alles in deze massage is gericht op het kalmeren van je zenuwstelsel & eren van je lichaam. Je hebt gedragen en geboorte gegeven, tegelijk vraagt de zorg voor je kindje(s) jouw energie en aandacht. 

Voeding & omhulling ontvangen in deze sensitieve fase van het moederschap is essentieel voor een optimaal herstel. Je mag in deze behandeling even helemaal ontvangen. Je laten dragen. Moeder de moeder, is mijn missie! 

Heb je interesse in een massage na je bevalling? Dan is deze zachte heilzame massage wellicht wat voor jou. Ook al is de geboorte al langer geleden, is deze massage geschikt.

Wat kan je verwachten?

Een warme olie massage voor je rug, billen, onderbenen en voeten, met wanneer jij dat wenst, een zachte aanraking voor je buik.

Tussendoor word je gewiegd en zacht gerekt. Zo word je uitgenodigd je adem te verdiepen en met je aandacht uit je hoofd in je lichaam te zakken.

In het afsluitende rebozo ritueel worden je hoofd, heupen en voeten stevig ingepakt met prachtige doeken. Ze zijn geweven door vrouwen in Mexico.

De vrouwen die je zijn voorgegaan ervaren in deze integratie fase oa ‘omhulling’ en ‘geborgenheid’.

Voorafgaand aan de massage krijg je een verwarmend voetenbad en neem ik voor jou de ruimte om met je af te stemmen. Zodat je werkelijk een sessie ontvangt die helemaal past bij waar je op dat moment naar verlangt.

Na de sessie krijg je een verwarmende kop thee.


Voor wie?

De Mama Tempel Massage is voor mama’s die willen vieren, rouwen & alles er tussenin.

Met liefde ben ik er voor alle mama’s, vanaf 6 weken na de geboorte van je kindje. Ook als jij jouw kindje fysiek niet meer bij je draagt.


Tarieven

Mama Tempel Massage
€98
* losse sessie 90 min
* voetbad magnesium
* warme olie massage rug, bekken, benen & voeten
* rebozo ritueel
* thee & chocola
Mama Tempel Massage Traject
€325
* 3 sessies 90 min + intake
* voetbad magnesium
* warme olie massage rug, bekken, benen & voeten
* buik massage inbegrepen
* rebozo ritueel
* thee & chocola

Bonus:
* flesje buikmassage-olie
* buik massage tools voor thuis

Je kan terecht voor een losse sessie. Volledig afgestemd op jouw verlangen je lijf te eren en de aandacht te geven die ze verdient. Markeren van jouw moederschap. Je (door handdoeken bedekte) buik wordt zacht aangeraakt, als je dat wenst. Buikmassage is niet inbegrepen.

Wil je wat vaker een oplaad-moment? Of uitgebreider stilstaan bij een belangrijk thema? Dan is het Mama Tempel Massage traject een goed idee. Tijdens een traject is meer ruimte en tijd, ik loop een stukje met je mee. Daardoor is buikmassage ontvangen in dit traject een optie. Je leert ook een zelf-buikmassage die je thuis kan voortzetten.

Je ontvangt alle details in je bevestiging per mail.


Na de geboorte van Amber is het aan mij voorbij gegaan om stil te staan bij mijn lichaam en het prachtige werk dat zij heeft gedaan. Het dragen van Amber in mijn baarmoeder, de geweldige bevalling en haar voeden.
Vandaag heb ik mijn lichaam geëerd en bedankt.

Vivianne

Deze sessies zijn niet geschikt wanneer je ondersteuning nodig hebt op het gebied van postnatale depressie en persoonlijkheidsproblematiek. Mocht tijdens een traject alsnog blijken dat er sprake is van 1 van bovenstaande situaties, zal ik je alsnog doorverwijzen naar de huisarts, die kan met jou meedenken.