Over mij

Ik woon dichtbij zee in Den Haag, samen met man Rian en onze dochters Sarith (2014) en Rae (2022).

In mijn werk begeleid ik bewuste vrouwelijke ondernemers en moeders, die verlangen naar de verbinding met hun buik & bekken. Via 1 op 1 lichaamswerk, retreats & trainingen.

Het is mijn wens dat je in alle veiligheid, zowel oerzacht als oerkrachtig bent. Dichtbij jezelf, dichtbij God en in harmonie met het ritme van je eigen natuur. Authentiek, vrij én verbonden.

Vanaf rond mijn eerste zwangerschap (2014) ben ik meer met buik & bekken heling in aanraking gekomen. Moeder worden heeft me op alle fronten blootgelegd, binnenste-buiten gekeerd en vernieuwd. Er was een leven ervoor en een leven erna.

Bij beide geboortes was ik voorbereid, verheugd en beide hebben me verrast. Een natuurlijke stuitbevalling in het bijzijn van een medisch team en een badbevalling thuis, zonder vroedvrouw. Initiaties in overgave. Niet-weten. Meer ontdekken over donker en licht.

Vandaag de dag kan ik zeggen dat ik dankbaar ben voor mijn levenskracht, creativiteit & diepe vertrouwen in mijn lijf. Daardoor heb ik kunnen werken en ervaring opgedaan als danseres/zangeres en yoga-docent. Ik ben initiatiefnemer, concept creator en ondersteunend betrokken geweest bij mooie projecten binnen de wereld van ouderschap, ouder&kind relatie, kunst educatie, persoonlijke ontwikkeling, communicatie en event organisatie.

Na de hands-off geboorte van Rae, besloot ik dat ik me helemaal op vrouwen en buik & bekken thema’s wilde richten. Embodied consent en oefenen met zenuwstelsel regulatie, heeft mij persoonlijk veel heling gebracht. Dat geef ik daarom met alle liefde door.

Mijn werk met vrouwen, het moederschap en mijn leergierigheid, wissel ik graag af met stilte & alleen tijd. Ik geniet intens van mooie muziek, werkelijke ontmoetingen en de natuur. Met onze camper leef ik met mijn vriend Rian en onze kinderen, mijn droom avontuur. Vuurtjes maken, regen op het dak, leven met het ritme van de seizoenen. Het is de eenvoud die me goed doet.

Er gaat helende kracht uit van liefdevolle nieuwsgierige aanwezigheid. Ik voel me gezegend, dat ik dit mag ontdekken & ontvangen via mijn leraren, lichaamsgerichte therapeuten & dierbaren. Zonder hen stond ik niet, waar ik nu ben.

Opleiding & training:

  • Polyvagal Theory, Mariëlle Spronck (januari 2023)
  • Womb & Fertility Massage Therapy, Clare Spink Londen (2019)
  • Psoas during Pregnancy, Birth & Postpartum, Liz Koch (2019)
  • Vinyasa Ashtanga Flow, Yoga Teacher Amsterdam (2013)
  • Mindfulness Trainer Kids, AMT Eline Snel (2012)
  • Bachelor of Dance, Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg (2007)